Ekivoka Eskapader – Fortsättningskurs i Burlesk

400 kr

Fortsättningskursen Ekivoka Eskapader passar dig som vet att du vill uppträda på något sätt, kanske i mindre sammanhang, privat eller som hobby, och kursen ger dig som är inställd på att uppträda professionellt en utvecklande fördjupning, som förbereder dig inför arbetet med ditt första egna nummer. Vi rekommenderar att du har gått Burleskakademiens grundkurs Förföriska Förströelser, eller har likvärdig erfarenhet av burlesk, innan du går fortsättningskursen. Kursen passar alla som vill utforska ett feminint scenuttryck, oavsett egen identitet eller uttryck.

__________________________________________________________________________________________

Tisdagar kl.19:30 – 20:30, på Nobelbergsgatan, Sickla (Stockholm)
Totalt 12 x 1 timmar fördelade på följande datum 23, 30 augusti, 6, 13, 20, 27 september, 4, 11, 18, 25 oktober, 1 och 8 november

TOTAL KURSAVGIFT – 2.500 kr. Här betalar du bokningsavgiften 500 kr, resterande avgift (2.000kr) faktureras. ANMÄLAN ÄR BINDANDE.

__________________________________________________________________________________________

Under tolv veckor får du en fullspäckad fortsättningskurs i burlesk där vi fördjupar oss i tease, närvaro och sceniskt uttryckssätt, samtidigt som vi kommer in på de aspekter av burlesken som berör en professionell artist, såsom koreografi, kostym, kontrakt, och branschkunskap. Det blir självklart mycket dans – tillsammans jobbar vi på en tease-rutin och går igenom grunderna i hur en bygger ett solonummer. Dessutom har kursen en teoridel med hemläxor och diskussioner. Vi förväntar oss att du som går fortsättningskursen är intresserad av burlesken på djupet, och vi ger dig en mängd redskap som förbereder dig för att ta klivet ut i rampljuset.

Varje termin avslutas med uppträdande av våra fantastiska elever så att just DU ska få chansen att stå på scen och inse att Burlesk är något du borde börjat med för länge sedan 😉

Välkommen till Sveriges Första och Främsta Burleskskola: Burleskakademien

Kategori: